hatalom gyűrűi
Adaptációk

A Hatalom Gyűrűi – évadzáró előzetes

A Hatalom Gyűrűi jött, látott és nem tudom hányadán állok vele. Ez az Amazont nem akadályozta meg abban – természetesen -, hogy máris berendeljék a második évadot. Az általuk nyilvánosságra hozott nézettségi adatok abszolút validálják az újabb és újabb részeket, az már másik kérdés, hogy nem tudni, pontosan mi alapján készülnek ezek a statisztikák.

Talán két résszel vagyok jelenleg lemaradva, maradéktalanul nem győzött még meg A Hatalom Gyűrűi, pedig tényleg nagyon szeretném szeretni. A klisék és a kiszámíthatóság rendkívül bosszant, főleg egy ilyen komplex és millió meg egy lehetőséget rejtő világban. A látvány ugyanakkor szinte minden alkalommal lenyűgöz, mert bár néha döcög a CGI, azért nem lehet elvitatni, hogy remek beállításokkal és képekkel dolgozik.

Ilyen felemás érzésekkel jópár éve még simán néztem volna tovább a második évadot is, de a mai sorozat és szolgáltató dömpingben az ember kétszer is meggondolja, mire áldozzon időt. Annyi biztos, hogy az első évadot végignézem, meglátom, hogy muzsikál az utolsó rész, és ennek függvényében folytatom majd a második évaddal, vagy sem. Az előzetes mozgalmas és sötét részt ígér: legyen is az!

A Hatalom Gyűrűi évadzárója október 14-én kerül fel az Amazonra.

A Hatalom Gyűrűi évadzáró előzetese:

Köszönöm, hogy olvastál!
Kapusi-Farmosi Dóra 


Forrás: IGN, Variety, TV line

Ha tetszett a bejegyzés, kövess Facebookon, Youtube-on vagy Instagramon, de felveheted velem a kapcsolatot e-mailben is, a következő címen: info@csakegypercre.hu.


Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük