A szolgálólány meséje hatodik évad
Adaptációk

A szolgálólány meséje – berendelték a hatodik, egyben utolsó évadot

Körülbelül két hete kaptunk egy tisztességes hosszúságú előzetest A szolgálólány meséje ötödik évadához, most pedig megérkezett a sokak által várt nyilatkozat a hatodik évad kapcsán.
Két dolog biztos: érkezni fog és hogy ez lesz az utolsó.

A Hulu bejelentése alapján, most már biztos, hogy a szeptember 14-én debütáló ötödik lesz az utolsó előtti évad Margaret Atwood remek könyvét, A szolgálólány meséjét alapul vévő sorozatnak.

A csatorna a következőt nyilatkozta az ötödik évad kapcsán: “June-nak szembe kell néznie a következményekkel, amelyek Waterford parancsnok meggyilkolása kapcsán merülnek fel. Közben kénytelen lesz újradefiniálni magát és a céljait is. A megözvegyült Serena igyekszik növeli ismertségét Torontóban, és időközben Gilead is bekúszik Kanadába. Lawrence pararancsnok Nickkel és Lydia nénivel próbálja megreformálni Gileadot és a befolyása is nő. June, Luka és Moira a távolból küzd Gilead ellen, miközben továbbra is megpróbálják megmenteni Hannah-t.”

“Megtiszteltetés volt elmesélni Margaret Atwood úttörő regényét és hihetetlenül releváns világát. Izgatottak vagyunk vagyunk, hogy elhozhatjuk a nézőknek a hatodik és egyben utolsó évadot A szolgálólány meséjéből.” – nyilatkozta Bruce Miller, showrunner – “Hálásak vagyunk a Hulunak és az MGM-nek, amiért lehetővé tették, hogy elmeséljük ezt a történetet. Sajnálatos módon ma éppoly releváns, mint ahogy volt a sorozat kezdetén. És köszönjük a lenyűgöző rajongóknak, akik nélkül soha nem jutottunk volna el idáig.

Craig Erwich, az ABC Entertainment, Hulu ésDisney Branded Television Streaming Originals elnöke még hozzátette: “Majdnem napra pontosan öt éve A szolgálólány meséje történelmet írt, amikor első streaming sorozatként megnyerte az Emmy-díjat. Megtiszteltetés és öröm volt az iparág legkíválóbb tehetségeivel együtt dolgozni, olyan egyedi és kivételes emberekkel, akik a televíziózás legmagasabb szintjén mozognak és óriási kulturális hatásuk van. Bruce, Warren Lizzie és az egész MGM csapat fantasztikus partnerek voltak, és reméljük, hogy a rajongók élvezni fogják majd az utolsó két évadot.

Egy kis emlékeztető, mire számíthatunk A szolgálólány meséjének ötödik évadában,:

Köszönöm, hogy olvastál!
Kapusi-Farmosi Dóra 


Forrás: Vanityfair, IMDB

Ha tetszett a bejegyzés, kövess Facebookon, Youtube-on vagy Instagramon, de felveheted velem a kapcsolatot e-mailben is, a következő címen: info@csakegypercre.hu.


Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük