Adaptációk

Neil Gaiman: Sandman – még nem biztos a második évad

Neil Gaimen: Sandman képregényei több szempontból is korszakalkotók voltak és most, 2022-ben eljutott a sorozatos világba is, hogy meghódítsa a nézők szívét. A Netflixes sorozat parádésan teljesít az első évadával, azonban Gaimen szerint még nem biztosított a második évad.

Nem elég jól teljesítenie a Sandman-nek: hihetetlenül jó számokat kell produkálnia ahhoz, hogy elkészülhessen a második évad, ami jelenleg még csak lóg a levegőben, nem kapott zöld lámpát. Nem meglepő módon itt is a pénz áll a háttérben, az első évad forgatása nem épp csikkzsebből kirángatott ötszázasokból készült, így a Netflix alaposan meggondolja, mielőtt belevágna a második évadba.

Gaimen Twitteren válaszolt egy rajongónak a következő szavakkal:

“Mert a Sandman egy nagyon drága sorozat. És ahhoz, hogy a Netflix pénzt akarjon szánni egy következő évadra, hihetetlenül jól kell teljesítenie az elsőnek. Szóval hiába a legnézettebb sorozat a világon az elmúlt két hétben. Talán ez sem lesz elég.”

Gaimen néhány bennfentes információt is elárult azzal kapcsolatban, hogy mérik a Netflixnél egy sorozat sikerességét: azt figyelik, hányan nézték végig az adott sorozatot vagy filmet a platformon.
Nem elég hát belekezdeni, vagy csak úgy ímmel-ámmal nézegetni itt öt percet, ott meg huszat.
Ha szeretnél hozzájárulni ahhoz, hogy elkészülhessen a második évad, a legjobb, amit tehetsz, hogy végignézed a sorozatot az első percről az utolsóig, ezzel adva le a szavazatod amellett, hogy a Sandman olyan sorozat, amibe érdemes pénzt fektetni.

Ha szívesen néznél további képeket a The Sandman galériájából, akkor kattints IDE!

Köszönöm, hogy olvastál!
Kapusi-Farmosi Dóra 


Forrás: IGN

Ha tetszett a bejegyzés, kövess Facebookon, Youtube-on vagy Instagramon, de felveheted velem a kapcsolatot e-mailben is, a következő címen: info@csakegypercre.hu.


Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük